Svježa piletina
U Purexu se uzgajaju dvije sorte pilića; domaći pilić je sporije rastuća sorta čiji uzgoj traje 70 do 90 dana koju su prepoznali ljubitelji peradi. Produženi tov osigurava bolju strukturu mesa, odnosno čvršće i zrelije meso koje je preduvjet za vrhunski gastronomski užitak. Druga je klasična uzgojna sorta, grill pilić koja se također uzgaja u produženom tovu koji traje do 60 dana.
Životinje su hranjene niskokaloričnom ishranom bogatom biljnim organskim dodatcima (origano, timijan, bijeli luk, beta glukan, selen i sl.)
GRILL PILIĆ
Meso mekanije strukture, debljih prsa idealno za rasjek. Pilići su uzgojeni u produženom tovu do 60 dana hranjeni organskim, biljnim komponentama.
DOMAĆI PILIĆ
Sporije rastuća sorta pilića čvrste strukture mesa. Pilići su uzgojeni u produženom tovu od 70 do 90 dana koji je preduvjet za vrhunski gastronomski užitak. Naši stari kažu da je domaćeg okusa kakav pamte iz djetinjstva.
PILEĆA PRSA FILE
Najkvalitetnije svježe meso od životinja uzgojenih na prirodan način bez GMO-a, hormona, antibiotika i kokcidiostatika.
PILEĆI BATAK I ZABATAK
Svježe meso od životinja uzgojenih na prirodan način bez GMO-a, hormona, antibiotika i kokcidiostatika.
PILEĆA KRILCA
Svježe meso od životinja uzgojenih na prirodan način bez GMO-a, hormona, antibiotika i kokcidiostatika.
ISKOŠTENI PILEĆI BATAK I ZABATAK
Pravo otkriće čak i kulinarskim znalcima! Obavezno isprobajte na roštilju ako već niste.
PILEĆA KRILCA U SLATKO-LJUTOM UMAKU
Marinirana krilaca novog okusa koje morate probati! Meso je marinirano u slatko ljutom umaku prirodnih sastojaka.
pileći iskošteni batak sa zabatkom u marinadi
Vrhunski komad pilećeg mesa mariniranog u slatko ljutom umaku. Tekstura i okus koji će Vas oduševiti.
PILEĆA Panirana prsa
Panirano na starinski način uz dodatak kurkume. Zdravo i za tren gotovo! Ručak gotov u dvije minute; pržiti na jakoj vatri u dubokom ulju do 1 minute sa svake strane.