Svježa piletina

U Purexu se uzgajaju dvije sorte pilića; domaći pilić je sporije rastuća sorta čiji uzgoj traje 70 do 90 dana koju su prepoznali ljubitelji peradi. Produženi tov osigurava bolju strukturu mesa, odnosno čvršće i zrelije meso koje je preduvjet za vrhunski gastronomski užitak. Druga je klasična uzgojna sorta, grill pilić koja se također uzgaja u produženom tovu koji traje do 60 dana.

Životinje su hranjene niskokaloričnom ishranom bogatom biljnim organskim dodatcima (origano, timijan, bijeli luk, beta glukan, selen i sl.)

Purex piktogrami
Purex piktogrami - bez hormona
Purex piktogrami - bez antibiotika
Purex piktogrami - bez kokcidiostatika
Purex piktogrami - bez gmo
Purex piktogrami - nema kemikalija
Purex piktogrami - prirodni uzgoj
Purex piktogrami - dugi tov
Grill pilić purex

GRILL PILIĆ

Meso mekanije strukture, debljih prsa idealno za rasjek. Pilići su uzgojeni u produženom tovu do 60 dana hranjeni organskim, biljnim komponentama.

Domaći pilić purex

DOMAĆI PILIĆ

Sporije rastuća sorta pilića čvrste strukture mesa. Pilići su uzgojeni u produženom tovu od 70 do 90 dana koji je preduvjet za vrhunski gastronomski užitak. Naši stari kažu da je domaćeg okusa kakav pamte iz djetinjstva.

Pileća prsa purex

PILEĆA PRSA FILE

Najkvalitetnije svježe meso od životinja uzgojenih na prirodan način bez GMO-a, hormona, antibiotika i kokcidiostatika.

Pileći batak i zabatak purex

PILEĆI BATAK I ZABATAK

Svježe meso od životinja uzgojenih na prirodan način bez GMO-a, hormona, antibiotika i kokcidiostatika.

pileća krilca purex

PILEĆA KRILCA

Svježe meso od životinja uzgojenih na prirodan način bez GMO-a, hormona, antibiotika i kokcidiostatika.

Iskošteni batak i zabatak purex

ISKOŠTENI PILEĆI BATAK I ZABATAK

Pravo otkriće čak i kulinarskim znalcima! Obavezno isprobajte na roštilju ako već niste.

Pileća krilca u slatko ljutom umaku purex

PILEĆA KRILCA U SLATKO-LJUTOM UMAKU

Marinirana krilaca novog okusa koje morate probati! Meso je marinirano u slatko ljutom umaku prirodnih sastojaka.

pileći iskošteni batak sa zabatkom u marinadi

Vrhunski komad pilećeg mesa mariniranog u slatko ljutom umaku. Tekstura i okus koji će Vas oduševiti.

PILEĆA Panirana prsa

Panirano na starinski način uz dodatak kurkume. Zdravo i za tren gotovo! Ručak gotov u dvije minute; pržiti na jakoj vatri u dubokom ulju do 1 minute sa svake strane.